Earlier news / More
 
Earlier news

CliniClowns Glitter & Glamour Disco

Willemstad, Curacao, 02-09-2012

 De DJ’s van Paradise FM zorgden voor een spetterende discoshow waarbij de dansvloer druk bezocht werd. Daarnaast zorgden de CliniClowns en de vele vrijwilligers voor groot vertier. Tezamen met lekkere hapjes en drankjes maakte dit de ochtend tot een groot succes. De SGR-Groep is een Curacaose zorginstelling die medische, gedragswetenschappelijke en paramedische zorg biedt aan lichamelijk en verstandelijk beperkte kinderen.

De rolstoeldisco als evenement werd mede mogelijk gemaakt dankzij een grote groep adverteerders van Paradise FM. Deze adverteerders leverden een belangrijke bijdrage aan dit evenement door mee te doen aan de jaarlijkse Paradise FM Kerstactie .
“Een super initatief”, zegt Barbara Pothof-van Wijk van Stichting CliniClowns Curacao. “Afleiding en plezier is voor kinderen die het moeilijk hebben door een handicap heel belangrijk. Dit soort evenementen zijn alleen mogelijk met steun van derden”

CliniClowns bezoeken wekelijks kinderen bij het St. Elisabeth Hospitaal, SGR groep (Mgr Verriet & Pasadia), de Soeur Hedwig School en Siloam (Bandabou). Stichting CliniClowns Curacao heeft AIC bereidt gevonden het dagelijks management op zich te nemen en zo de professionele gang van zaken en continuïteit te waarborgen.